Naast de door uw gekozen artikelen, bieden we ook:


Bekijk ook onze volledige collectie .
No Excess is een merk dat ongecompliceerd en betaalbaar is. Ze bieden de man mode die voorzien is van fijne details, originele print en hoge kwaliteit. Dit zie je in de volledige collectie terugkomen. Zij bieden een tijdloze stijl aan waar je jaren plezier van zult hebben. Er is zorgvuldig gekeken naar trends van nu gecombineerd met vakmanschap, zij weten echt waar ze mee bezig zijn. Mode is hun passie!

No Excess Jackets

De herenjassen van No Excess zijn gemaakt voor de moderne man. De man die waarde hecht aan een jas, een jack die voldoet aan zijn eisen. Functioneel maar ook zeer zeker modieus en sportief. De uitdrukking ' Less is more' is de beste manier om de jassen te beschrijven. Juist omdat er geen prominente afbeeldingen of logo's op staat, geeft het de man een zelfverzekerd gevoel. Smaakvol en trendy.

Soorten Jassen

Het assortiment van No Excess jassen biedt een ruime keuze. Padded jackets zijn lichtgewicht jassen die voor 4 seizoenen geschikt zijn. Soft Shell jassen zijn sportief,ademend en waterafstotend, een perfect voorbeeld van een modieuze jas die ook heel praktisch is! Voor elke gelegenheid is er een passende jas! Daarnaast kan je de jas vaak ook naar wens afstemmen. Mouwen, taille en je capuchon zijn verstelbaar en daarom ook handig als het weer of de temperatuur veranderd.
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.