Online Tenson Fleece vesten kopen

Tenson vesten: Voor ieder weertype

Het in 1951 opgerichte Zweedse merk Tenson staat bekend als outdoor lifestyle label. Met functionele, stijlvolle items die tegen iedere weersomstandigheden bestand zijn.

Ieder avontuurlijk outdoor type weet hoe handig het is om je in lagen te kleden, zodat je flexibel bent en je snel kunt aanpassen op het weer. Een goed vest is dan ook een perfect item om achter de hand te hebben. Voor extra warmte op een koude dag of om juist in plaats van een jas te dragen in het voor- of najaar. Vind jouw Tenson vest voor heren hier.

Uitgebreid assortiment en veel verschillende kleuren

Tenson heeft een assortiment vesten die comfortabel zijn met een sportieve uitstraling. Door de ruime pasvorm heb je in een Tenson vest voldoende bewegingsvrijheid, maar zie je er ook nog steeds verzorgd uit.

Tenson fleece vesten zijn heerlijk comfortabel, de goede kwaliteit stof zorgt ervoor dat de vesten lang mooi blijven. Een Tenson Miller Fleece is verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. Door de ruime pasvorm kun je het vest goed over andere kleding heen dragen en door de opstaande kraag kun je jezelf goed beschermen tegen kou.

Op zoek naar een Tenson fleece vest? Heren vinden het uitgebreide assortiment van Tenson hier bij Suitable. 
 

Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.