Van Gils Kostuums en Pakken

Van Gils: pakken met een Nederlandse thuisbasis

Van Gils biedt al sinds 1948 mooie kleding van uitstekende kwaliteit. Het merk van Nederlandse bodem is gevestigd in Breda, de woonplaats van oprichter H.C. van Gils. Met als slogan ‘At van Gils we believe that life is extraordinary in all its aspects. We want to get the most out of life, so should you’ is het niet verwonderlijk dat je met de aanschaf van een Van Gils kostuum kiest voor elegant design en goede kwaliteit.

Naar eigen zeggen focust van Gils zich met zijn kostuums op de juist fit, het gebruik van de meest kwalitatief rijke materialen, oog voor detail en een interessant prijsniveau. Ook wij van Suitable waren op slag verliefd op de mooie van Gils kostuums en hebben dan ook een breed aanbod pakken, pantalons en colbert in het assortiment.

Van Gils pakken voor kantoor

Van chique, donkerblauwe kostuums tot sportieve grijze sneakerkostuums. Bij Van Gils, en dus ook bij Suitable, kun je terecht voor een breed aanbod herenkostuums. Kies bijvoorbeeld voor een navy pak en combineer die met een wit overhemd en een mooie stropdas, perfect voor die ene belangrijke vergadering op kantoor. Een speciale gelegenheid, zoals een diner? Ga dan voor op en top chic met een grijs, driedelig kostuum van Van Gils! Mooi met een wit overhemd en een donkere stropdas.

Vind je het lastig om de juiste maat te bepalen? Of ontvang je graag advies over het combineren van je Van Gils pak met het juiste overhemd? Contacteer dan onze klantenservice, wij helpen je graag!

Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.