Paars hemd

Paars was in de middeleeuwen een kleur die vaak werd gedragen door royalty en politicy. Dit komt omdat de kleur dusdanige macht uitstraalde die het traditionele rood en blauw net niet hadden. Inmiddels is paars een dusdanige modekleur geworden en mag het gewoon door iedereen gedragen worden. Paars staat voor origineel, vindingrijk en visionair. Een kleur die complex en beschouwend is bovendien. Maar vooral is het de kleur die we komend jaar gaan terugzien in de mode. Paars combineert erg goed met mannelijke kleuren zoals grijs en donkerblauw. Een lila hemd staat erg stijlvol met een blauw pak.

Collectie paarse hemden

Van klassiek effen paars tot hemden met een meer subtiel paars dessin. Suitable biedt een breed aanbod merken aan zo hebben wij in de collectie hemden van: R2, Olymp en het eigen Suitable label. Kortom, een paarse blouse voor alle heren met ieder een eigen karakter. Naast kleur is pasvorm erg belangrijk bij het kiezen van een hemd. Mannen met een normaal postuur zullen de voorkeur geven aan een Slim-Fit pasvorm. Deze heeft een slank profiel, maar is niet te strak. Het hemd valt mooi om het lichaam en draagt comfortabel. Voor de slanke man is er de Modern-Fit. De Comfort-Fit biedt daarentegen wat meer bewegingsvrijheid en is tevens geschikt voor mannen die wat steviger gebouwd zijn.

Online hemden shoppen

Alle hemden voor de moderne man koop je snel en eenvoudig online op suitable.be. Onze shirts zijn gemakkelijk online te bestellen. En indien je graag persoonlijke geholpen wordt bij het kiezen van een passend hemd ben je welkom in een van onze shops.

Lila hemden

Lila is een kleur die voor vele mensen een connectie maakt met een bepaalde emotie. In verschillende landen wordt de kleur daarom gebruikt met een historisch connectie. Zo hebben de Geisha dames uit Japan verschillende lila tinten in hun make-up. Inmiddels is lila een mooie lichte kleur die zeer geschikt is om uw donkere outfit een lichte tint te geven. Om deze reden heeft Suitable voor u een zeer ruime collectie aan lila hemden om uw outfit helemaal af te maken. Bestel daarom al uw lila hemden online bij Suitable.
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.