Online KnowledgeCotton Apparel Hemden kopen

Online KnowledgeCotton Apparel heren hemden kopen

KnowledgeCotton Apparel heeft al 50 jaar lang ervaring in het maken van duurzame herenkleding. Door deze jarenlange ervaring, hoef je niet bang te zijn, voor minder goede kwaliteiten. Innovatie in ontwikkeling en productie is zeer belangrijk, voor KnowledgeCotton Apparel. Op deze wijze, brengt het Deense merk het beste in kwaliteit en duurzaamheid. De hemden collectie van KnowledgeCotton Apparel, is herkenbaar aan het subtiele logo van een uil. Dit staat voor de wijsheid, waarmee alle afwegingen worden gemaakt om verantwoord en duurzaam te kunnen produceren. De collecties van KnowledgeCotton Apparel zijn veelal rustig van kleurtonen, met daarnaast gave dessins, passend bij het modebeeld van het seizoen.

Casual look, comfortable feel

KnowledgeCotton Apparel shirts zijn al jaren favoriet door hun casual looks. De shirts worden veelal gemaakt in moderne varianten van het Button-Down of Kent boord. De shirts van CottonKnowledge Apparel kunnen heel makkelijk over de broek gedragen worden en zijn zeer geschikt als overshirt. Als overshirt, wordt het shirt open gedragen, met hieronder een goed t-shirt, eventueel met dessin of print.

Duurzame look

Om jouw outfit een andere look te geven, kan je met een KnowledgeCotton Apparel blouse jouw bestaande jeans of chino perfect afstijlen. Wil je het verschil maken, voor mens, milieu en jezelf, dan ben je bij Suitable op het juiste adres!
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.