Naast de door uw gekozen artikelen, bieden we ook:


Bekijk ook onze volledige collectie .

Knowledge cotton apparel jassen

De jassen van Knowledge cotton apparelzijn beschikbaar in verschillende modellen en stijlen denk hierbij aan mantels, parka’s en alles daar tussenin. De jassen zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van duurzame materialen zoals gerecyclede petflessen en duurzaam polyester.

De meeste jassen zijn voorzien van een rechte pasvorm, hierdoor kun je meerdere laagjes kleding onder de jas dragen zonder dat deze strak gaat zitten. Dit ook zorgt voor een hoog draagcomfort en veel bewegingsruimte. De jassen van Knowledge cotton apparel zijn makkelijk te combineren in casual of smart-casual kledingstijlen, en doordat er jassen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, pasvormen en stijlen is er altijd wel een jas die bij jouw stijl past. 

Veelgestelde vragen

Op welke manieren zorgt Knowledge cotton apparel voor duurzame kledingproductie?
Dit doen ze door zuinig en slim te produceren, zo hebben ze: minder water nodig, een laag energieverbruik, een lage CO2 uitstoot en gebruiken ze veel minder chemicaliën dan normale kledingproducenten.
Zijn de jassen van gerecyclede materialen minder goed dan die van nieuwe materialen?
Nee, door de goede recycling technieken zijn jassen van bijvoorbeeld gerecyclede petflessen even goed als nieuwe jassen van polyester.
Hoe was ik mijn Knowledge cotton apparel jas?
Dit verschilt per jas, kijk daarom voor het wassen eerst naar het waslabel in de jas.
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.