Wollen Kostuums en Pakken

Klantbeoordelingen

 -  vrijdag, 9 februari  |  JJB
Suitable Kostuum Strato Streep Navy
Pak zit heel mooi, perfecte slanke pasvorm! Goede prijs.
  Goed om te horen dat u zo blij bent met het kostuum. Veel draagplezier!   ^Luuk van Suitable
Was deze review nuttig?   Ja (0) Nee (10)
  • Goede prijs
  • Mooie kleur
  • Perfecte pasvorm
  • Niet leverbaar met gilet.
 -  maandag, 17 oktober  |  Adil
Blauw Kostuum Evans
Hele mooie pak super tevreden zit als gegoten
  Fijn dat het pak zo mooi past, veel draagplezier gewenst!   ^Luuk van Suitable
Was deze review nuttig?   Ja (16) Nee (13)


Online Wollen Kostuums en Pakken kopen

Zuiver scheerwol is de meest voorkomende stof bij de kostuums in de herenmode. Suitable biedt u daarin een ruim en divers assortiment in meerdere stijlen aan.

Comfort

De reden dat zuiver scheerwol hoofdzakelijk wordt gebruikt voor kostuums, is de vele voordelen die het met zich meebrengt. Zo is zuiver scheerwol zomers luchtig en "s winters gekleed dankzij de ademende en dekkende eigenschappen. Niet voor niets wordt zuiver scheerwol vaak "four seasons" wol genoemd. Tevens is zuiver scheerwol soepel van materiaal, kreukvrij en duurzaam.

Kwaliteit

Zuiver scheerwol komt in diverse gradaties, die worden aangegeven met Super. De meest voorkomende gradaties zijn Super 80, Super 100, Super 110 en Super 120. Vaak wordt dit ook aangegeven als 100s. Het getal geeft aan hoe fijn de draad is van het wol, namelijk hoeveel kilometer draad er uit 1 kilo wol is gesponnen. Hoe hoger het getal, hoe fijner de draad. Wat belangrijk is om te weten, is dat hoe hoger het getal hoe kwetsbaarder de stof wordt. Een pak in 130s (of hoger) is een luxe pak wat u voor speciale gelegenheden draagt, en dus niet geschikt voor dagelijks gebruik op kantoor. De reden hiervoor is dat de draad fijner is, en dus minder robuust.

Het kostuum

Bij Suitable bieden wij u graag, zowel online als in de winkels, een ruim aanbod in wollen kostuums. Al onze pakken zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, huwelijken of andere gelegenheden. De diversiteit in de pasvormen zorgt er voor dat Suitable voor elk wat wils heeft. In de winterperiode bieden wij u zelfs wollen kostuums in een flanel weefstructuur, waardoor u een warmer en dus winters pak heeft voor de koude maanden.

Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken Meer weten?