New in Town herenkledingNew in Town is een toegankelijk merk van fijne kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Kleding voor de man die geïnteresseerd is in mode en altijd op zoek is naar iets wat hij nog niet heeft in zijn kledingkast. Dit kunnen moderne basics zijn, maar ook eigentijdse mode.

Het ontstaan van een merk

In 2016 hadden een paar jongens uit het Rijnland er genoeg van. Ze wilden zich modieus kleden zonder daar en klein fortuin aan uit te geven. Ze wilde mode ontwerpen en produceren die betaalbaar, vernieuwend en eigentijds is, maar niet te apart is voor de normale, moderne man. New in Town is geboren.

Goede kwaliteit en moderne pasvorm

Stoere breisels, moderne T-shirts, geweldige overhemden en stijlvolle polo’s vormen de collectie van New in Town. Het silhouet is slim-fit: sluit nauw aan, maar is niet te smal. Sportieve looks worden gemengd met stijlvolle stijlen, zodat ze samen een moderne en goed verzorgde outfit vormen. Alle kledingstukken van New in Town herenmode zijn van een goede kwaliteit met een moderne styling en pasvorm. De collectie bestaat uit een reeks frisse kleuren die zeer geschikt zijn voor elk seizoen.

Smart en casual

Het New in Town kledingmerk is de belichaming van de smart casual dresscode. Het heeft voor alle heren de juiste mix van sportiviteit en klasse. In een outfit van New in Town voel je jezelf goed en modern zonder er al teveel moeite voor te doen. Altijd modern, altijd topkwaliteit en altijd een aansluitende pasvorm. Het merk streeft naar een hoge kwaliteit, van het materiaal tot de kleinste afwerking en details. Een geweldige mix van Italiaanse finesse en Scandinavische nonchalance. 
 

Benieuwd welke specifieke maat van New in Town u nodig heeft? Bekijk de New in Town Maattabel.

menu
Ga naar Winkelwagen