Klantbeoordelingen

 -  zaterdag, 7 november  |  Mark
Suitable Hemd Linnen Navy D81-11
Mooie linnen blouse, prima pasvorm.
  Fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel draagplezier gewenst!   ^Quinty van Suitable
Was deze review nuttig?   Ja (0) Nee (0)
 -  donderdag, 24 september  |  Henny
No-Excess Hemd Linnen Lichtblauw
Heel tevreden mee top
  Fijn om te horen dat alles naar wens is!   ^Quinty van Suitable
Was deze review nuttig?   Ja (0) Nee (0)
 -  woensdag, 23 september  |  W.J
Suitable Hemd Linnen Blauw D81-12
Prima kwaliteit
  Goed om te horen dat je tevreden bent!   ^Quinty van Suitable
Was deze review nuttig?   Ja (0) Nee (0)


Online Linnen Overhemden kopen

Iedereen wil er netjes uitlopen tijdens de warme zomerdagen. Nu vraagt u zich natuurlijk af welk kledingstuk is hier het beste voor? Suitable heeft voor u het antwoord met het linnen overhemd. Deze stof is licht, comfortabel en heeft een mooi eigentijds design. Het neemt bovendien ook 20% van het eigen gewicht aan vocht op voordat het vochtig aan gaat voelen. Een extra voordeel is dat linnen zeer sterk en duurzaam is. Een linnen overhemd koopt u dus op de lange termijn. Bestel daarom nu al uw linnen overhemden van verschillende hoogstaande merken online bij Suitable.

Linnen heren overhemd

Een natuurlijk materiaal gewonnen uit vlas en daarom ook wel vlaslinnen genoemd. Het mooiste en sterkste linnen kwam ooit uit Ierland. Iers linnen wordt soms ook in het binnenwerk van een jasje gebruikt. Linnen heeft een paar specifieke eigenschappen: het neemt veel vocht op, draagt heerlijk koel in de zomer, maar kreukt ook sterkt. De beste doeken om uw wijnglazen te poetsen, zijn dan ook van linnen. De sterk kreukelen vinden Italianen (en moderne wereldburgers met een mediterrane voorkeur) juist een bewijs van kwaliteit. Een luchtig linnen pak staat de eerste uren dat het goed glad geperst is prima, maar daarna nemen de vele kreukels al snel de overhand en verliest het pak aan respect. Draag, als u het kreukelen van de stof niet erg vindt, linnen vooral als casual kleding of als u onder zwierige Italianen bent. Linnen is soms kreukvrij gemaakt, maar mooier is de stof er dan niet op geworden.
 
Benieuwd hoe je een linnen overhemd draagt of hoe je het netjes houdt? Lees onze blog over linnen overhemden dragen en onderhouden.
 
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.