Naast de door uw gekozen artikelen, bieden we ook:


Bekijk ook onze volledige collectie .
Petrol Industries Jassen zijn gemaakt om jou modieuze outfit perfect aan te vullen. Deze stijlvolle herenjassen zijn afgewerkt met fijne details die het complete plaatje bieden. Binnen de mannenmode wordt een jas vaak onderschat, en vaak wordt deze aangeschaft uit praktische redenen. Een jas voor de herfst en lente dagen. En de winterjas die warm genoeg is voor de koude maanden. En dat terwijl Petrol Industries zoveel meer te bieden heeft.

Petrol Industries zomerjas

Binnen het assortiment van Petrol Industries is er een aanbod gecreëerd die tijdloos, sportief en toch dát stukje mode biedt voor elke man! Het Bomberjack kent een behoorlijke lange geschiedenis, die teruggaat naar de jaren 20 van de vorige eeuw. In de loop de van tijd is er veel veranderd, en Petrol Industries bied het Bomberjack aan als een jack die te dragen is die warmte biedt en er ook goed uitziet. Dit is een item die we de blijvend zien terugkomen in het straatbeeld. Naast het bomberjack is er ook gedacht aan een classic en sportieve stijl. Er is veel aandacht besteed aan een afwerking die subtiel is. Dit geeft de zomerjas een stoere, casual en smaakvolle look.

Waarom een zomerjas?

Petrol Industries zomerjassen zijn lichtgewicht jassen zijn. Vaak zijn ze gemaakt van materialen zoals Polyester, Nylon en/of katoen, deze materialen en ook de samenstelling hiervan maakt dat de jas heel licht is en makkelijk te dragen. Ons advies is, draag meerdere lagen. Dit zorgt ervoor dat jij outfit beter kan afstemmen op het weer.
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.