Online Petrol Spijkerbroeken & Jeans kopen

Petrol Industries Jeans zijn gemaakt voor de man die een stoere twist geeft aan zijn outfit. Het vinden van een perfecte spijkerbroek met de juiste pasvorm is essentieel voor het creëren van een perfecte Outfit! De jeans een basic item en onmisbaar bij jou in de kast . Petrol Industries zorgt voor een smaakvolle en tijdloze spijkerbroek die zowel casual als smart gedragen kan worden.

Petrol Model Seaham

Het Seaham 5 Pocket model, en zoals de term '5 pocket' al omschrijft heeft deze jeans 5 zakken. Twee zakken op de achterkant van de Jeans, twee zakken op de voorkant van de jeans waaraan een klein muntzakje is toegevoegd bij je rechter broek zak. Het Seaham model is in diverse kleuren verkrijgbaar en kan je eindeloos combineren. De pasvorm is slank (slim-fit). Dit is mogelijk gemaakt vanwege de elastaan die eraan is toegevoegd. Dit maakt jouw spijkerbroek comfortabel, geeft je bewegingsruimte en is uitermate geschikt voor alle dagelijkse activiteiten.

Hoe was ik mijn Petrol Jeans ?

De spijkerbroeken van Petrol Industries zijn gemaakt van Denim, dit is een natuurproduct. Om langer plezier te hebben van jouw perfecte jeans, raden wij je aan, indien mogelijk, je spijkerbroek zo min mogelijk te wassen in een wasmachine. Het wassen van je Jeans in de wasmachine kan ertoe leiden dat je Jeans sneller slijt. Daarnaast is uit onderzoek gebleken van (Unilever 2019) dat 90% van de Nederlanders te veel wasmiddel gebruikt. Veel wasmiddel in combinatie met hoge stand van centrifugeren verklaart die witte strepen die je vaak terugziet in Jeans. Tip van ons; Hang je spijkerbroek een nachtje buiten of doe hem een tijdje in de vriezer! You will thank us later!
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.