Profuomo Colberts & Blazers

Profuomo Colberts

Wat de colberts van Profuomo onderscheidt van alle andere merken is dat zij altijd aansluiten bij het modebeeld van vandaag maar ook een tijdloze twist geven aan hun producten. De mix aan materialen zorgt ervoor dat als je de juiste maat kiest, het colbert perfect aansluit op het lichaam. We zien de laatste tijd vaker de term 'Knitted' voorbijkomen. Dit betekend letterlijk gebreid, en aangezien comfort één van de laatste trends zijn binnen de mannenmode, voelt het aan alsof je één van je favoriete vesten draagt!

Profuomo pasvorm

Een colbert moet voldoen aan een aantal eisen als wil je dat het goed tot zijn recht komt. Let op maat en pasvorm! Jouw maat is gebaseerd op de breedte van je schouders. Weet dat de pasvormen zijn slim-fit dus het colbert mag goed aansluiten. Let wel op dat er geen extreme spanning staat op de knoop bij het sluiten. Ook de juiste lengte is van essentieel belang, het moet je lichaam wel complimenteren. De manchetten van het hemd dat je draagt mag 1,5 cm onder de mouw van het colbert uit komen.

Colbert onderhoud

Volg de wasvoorschriften die erin staan. Wij raden je aan altijd een aantal basis kleuren in huis te hebben, zodat je voldoende kan afwisselen. Op die manier hoef je hooguit je colberts 2 keer per jaar te laten stomen. En kan je na het dragen je colbert uithangen, goed laten ventileren en hooguit met een borstel afdoen. Zo blijft je colbert langer mooi en heb je er langer plezier van!
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.