Naast de door uw gekozen artikelen, bieden we ook:


Bekijk ook onze volledige collectie .
Wie u ooit heeft verteld dat manchetknopen oubollig zijn, heeft vast en zeker de Profuomo manchetknopen nog niet gezien.

Door uw overhemd te voorzien van een Profuomo dubbele manchet, giet u klassiek in een modern en gepersonaliseerd sausje. Van zakenmannen wordt ten allen tijde verwacht dat ze onberispelijk, chic en modieus voor de dag komen. Hierbij hoort natuurlijk een nette stropdas, een mooi pak met goed zittend overhemd en opgepoetste schoenen. Van dit type zakenman bestaan er natuurlijk al dertien in een dozijn. U zult niet opvallen in de massa. Waarom voegt u dan niet het ultieme persoonlijke sieraad aan toe? De robuuste manchetknopen van Profuomo zijn hiervoor uitermate geschikt.

Het geeft een net iets zakelijker uitziende draai aan uw werkkostuum. Val op in de grijze massa en ontdek welke manchetknopen Profuomo allemaal voor u in de collectie heeft.

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, hoeft u manchetknopen overigens niet per definitie in combinatie met een colbert te dragen. Voor een meer casual, maar tegelijkertijd toch nette look, kunt u uw manchetknopen rustig dragen zonder dat u uw colbertjasje aan hebt. Dit is een perfecte stijl voor een middagje op een terras met uw collega's. Een overhemd met dubbele manchetknopen gecombineerd met een blazer kan overigens ook een erg stijlvolle en eigenzinnige combo zijn.
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.