Naast de door uw gekozen artikelen, bieden we ook:


Bekijk ook onze volledige collectie .

Profuomo heren zakdoeken van uitstekende kwaliteit

De zakdoeken voor heren van Profuomo zijn vervaardigd uit 100% katoen waardoor ze net enkel mooi ogen, maar ook uiterst zacht aanvoelen. Dit is erg belangrijk gezien de zakdoek regelmatig in contact komt met de gevoelige huid onder en rond de neus. Dankzij het duurzame materiaal kunnen de zakdoeken op hoge temperaturen gewassen worden en gedroogd zonder slijtage te tonen. Keer op keer een perfect schone zakdoek die gezien mag worden, is het resultaat.

Profuomo zakdoeken voor heren met klasse

Wie klasse wil uitstralen, grijpt terug naar een katoenen zakdoek en laat de papieren versie aan zijn neus voorbij gaan. De zakdoeken van Profuomo bestaan in een scala aan kleuren en uitvoeringen. U kunt ze per set van 3 kopen zodat u er altijd eentje bij de hand hebt. Idealiter past u uw zakdoek aan uw outfit aan. Met witte zakdoeken kunt u altijd uit de voeten dankzij hun neutrale karakter.

Het voordeel van katoenen zakdoeken

Katoenen zakdoeken zijn steviger en duurzamer dan de papieren variant. Ze ogen stijlvol en u kunt ze in verschillende leuke kleuren vinden. Daarnaast zijn ze ook beter voor het milieu gezien u ze na een wasbeurt opnieuw gebruikt. Een ander voordeel van een katoenen zakdoek is de impact op uw stijl en voorkomen. Een zorgvuldig gekozen zakdoek is een accessoire die zeker in het oog mag springen. U draagt hem in het borstzakje van uw overhemd of van uw vest. Vanzelfsprekend steekt u hem in uw broekzak zodra u hem gebruikt hebt.
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.