Online Ecoalf Schoenen kopen

Online Ecoalf herenschoenen kopen

Het Spaanse, ecologische kledingmerk Ecoalf heeft een breed assortiment kleding. Ze ontwerpen jassen, truien, broeken, t-shirts en heren sneakers zoals je hierboven ziet. Doordat voor het maken van de schoenen en sneakers van Ecoalf geen ‘virgin’ stoffen gebruikt worden maar gerecyclede stoffen past het perfect binnen het ecologische plaatje van dit merk.

Materiaal keuze voor de sneakers

Net als bijna alles in het assortiment van Ecoalf wordt ook bij de schoenen en sneakers gewerkt met gerecycled polyester. Dit polyester wordt vervaardigd uit oude visnetten of PET flessen die in de oceanen drijven. Doordat er minder belastende stoffen gebruikt worden en doordat de oceanen schoner worden draag je met de Ecoalf sneakers bij aan een duurzame wereld.

Sportieve Ecoalf schoenen

Ecoalf kan je indelen bij de stoere casual merken, zo ook de schoenen. Men maakt eigentijdse modellen sneakers die je leuk kan combineren. Of je nu kiest voor een zomerse outfit met korte broek of een nette ‘sneaker suit’. De sportieve schoenen passen perfect bij alle (smart) casual outfits. Wellicht heb je het al eens opgemerkt maar de sneaker wint aan terrein als het gaat om momenten waarop je hem kan dragen. Zo vind je regelmatig een strak pak met witte sneakers er onder of als je bij een van oorsprong ‘conservatief’ bedrijf werkt. Zie je nu misschien al dat de sneaker meer en meer terrein wint op de werkvloer. Wees dus vooral niet bang om je sneaker ook met nettere kleding te dragen. De tijd dat een sneaker alleen onder een spijkerbroek past is voorbij. Koop je herenschoen en sneaker van Ecoalf online bij Suitable!
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.