Naast de door uw gekozen artikelen, bieden we ook:


Bekijk ook onze volledige collectie .

Online Ecoalf truien, sweaters en hoodies kopen

Dit spaanse merk is opgericht in 2009 vlak na de geboorte van de zoon van de oprichter Javier Goyeneche. Het merk dankt zijn naam aan de zoon van de oprichter (Alfred). Javier wilde iets doen aan de ‘verspilling’ en ‘verbruik’ mentaliteit van de huidige generatie. Met de oprichting van Ecoalf wilde hij laten zien dat je met duurzame materialen heel veel kan bereiken. Met behulp van innoverende technologie worden onder andere heren sweaters, hoodies, en heren truien gemaakt.

Because there is no planet B

De lijfspreuk van dit Spaanse merk is “Because ther is no planet B”. Deze tekst vind je ook veel op hun truien, sweaters, hoodies, en t-shirts. Alles in de bedrijfsvoering van Ecoalf is er op ingericht zo weinig mogelijk impact te hebben op mens en milieu.

Sportief en Casual karakter

De heren truien en heren sweaters van Ecoalf hebben een sportief en casual karakter. Ze zijn zeer geschikt voor een rustige dag naar kantoor of als je een ongedwongen bezoek gaat brengen aan je familie. Ook zijn de truien iets ruimer van pasvorm waardoor je lekkere bewegingsruimte hebt. Wil je even lekker rustig op de bank ontspannen? Ook dan zijn de sweaters van Ecoalf zeer geschikt. Ben jij opzoek naar een lekkere trui die je voor meerdere gelegenheden kan gebruiken en vind je het niet erg om een kleine statement te maken? Dan zijn de truien en sweaters van Ecoalf echt iets voor jou. “Because there is no planet B” Koop jouw Ecoalf hoodies, sweaters en truien online bij Suitable.
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.