Naast de door uw gekozen artikelen, bieden we ook:


Bekijk ook onze volledige collectie .
Online Ecoalf heren jassen kopen Ecoalf is zoals de naam al enigszins doet vermoeden een ‘eco’ merk. Alle handelingen binnen het bedrijf zijn erop ge-ent om de impact op het milieu te minimaliseren. Zo gebruiken ze geen ‘virgin’ polyester. Het polyester dat Ecoalf gebruikt voor hun jacks zijn gemaakt van PET of plastic flessen. Door steeds gebruik te maken van de meest innovatieve en milieuvriendelijke stoffen blijft Ecoalf pionieren. Maar ook buiten het fabriceren van kleding is Ecoalf bezig om de wereld een beetje schoner te maken. Dit doen ze mede door hun foundation.

Waarom een Ecoalf heren jas kopen?

Of je nu wel of niet bezig bent met milieu en de impact die jij als persoon hebt op de wereld. De jassen van Ecoalf zijn stijlvol en stoer. Zeer geschikt voor de huidige man. Voor de jacks en jassen worden alleen maar hoogwaardige innovatieve stoffen gebruikt die minder belastend zijn voor het milieu.

Welke stoffen worden gebruikt voor mijn Ecoalf jack of jas?

Dit kledingmerk werkt voornamelijk met gerecycled stoffen en niet met dierlijke producten. Voor de jassen specifiek wordt oud plastic uit de oceanen en oude PET flessen gebruikt. Dit plastic wordt in een gesloten systeem verpulverd en weer opnieuw tot garen gesponnen. Wil jij een sportieve comfortabele jas waarmee je ook nog eens bijdraagt aan een schonere planeet? Dan is een Ecoalf heren jas of jack zeker iets voor jou. Koop je herenjack of jas van Ecoalf online bij Suitable.
Bekijk de desktopversie
menu
× sluiten
Ga naar Winkelwagen
Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.